O Nama

Usluge

Novosti

Osiguranje

Mapa TP

Navigator

Kontakt
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
O Nama
Usluge
Novosti
Osiguranje
Mapa TP
Navigator
Kontakt
 
O Nama
Dobrodošli na stranicu CIS-a

U želji da zaista pruži kompletnu uslugu pravnim i fizičkim vlasnicima motornih vozila odlučio je promovirati još jednu potpuno NOVU USLUGU i to potpuno BESPLATNO.

Prepoznavajući kao jedan od najvećih problema modernog čovjeka - nedostatak vremena, CIS Vam od sada nudi pomoć i asistenciju (vozač) pri obaveznom godišnjem tehničkom pregledu motornih vozila. U ikoni usluga potražite dalje informacije o ovim besplatnim uslugama CIS-a.

Od sada možete udobno i mirno sjediti na vašem radnom mjestu, a u isto vrijeme, i što je vrlo važno uz puno povjerenje možete predati vaše vozilo nama i u rekordnom vremenu završiti tehnički pregled Vašeg vozila, jednostavim pozivom na broj telefona: +387 (0)33 25 90 36 u tom slučaju Vaše vozilo će preuzeti naše ovlašteno stručno lice-vozač i završiti to umjesto Vas, u jednoj od ovlaštenih kuća za tehnički pregled.

Ukoliko bi ste radije sami željeli odvesti Vaše vozilo na tehnički pregled mi ćemo Vam i tu pomoći i to također BESPLATNO. Izvršit ćemo rezervaciju termina za tehnički pregled.

I to nije sve! Kad jednom postanete korisnik ove naše usluge ne trebate više strahovati da će te ikada zaboraviti da na vrijeme izvršite obaveznu registraciju Vašeg vozila.

CIS je tu da Vas na vrijeme, i ponovo BESPLATNO podsjeti na to.
 
Copyright © 2009. CIS - sva prava pridržana.
Design by: a|NET